Kontaktirajte nas
TEL: + 86-769-85536565
E-mail: sales01@liyuyibao.com
Adresa: No.15 Shuanglong Road, Xiaobian Distrikta, Chang'an Town, Dongguan, Guangdong, Kina
Šarene gumene ploče

Šarene gumene ploče

Šarene gumene pločice Opis proizvoda: Šareno znanje od gumenog lima Svi materijali koji se koriste za izradu vamps zajednički nazivaju koža, koža je podijeljena u dvije kategorije prirodne kože i kože. (1) Razvrstavanje prirodne kože: ① koža: podijeljena na žutu kožu, ...

Šarene gumene ploče

Opis proizvoda:

Naziv proizvoda

gumeni pjenasti materijal

Veličina

100X110CM, 100x100, itd

Debljina

2,0 do 8,0 mm

Osnovna boja

Crno, smeđe, bež

Boja površine

Svaka boja i bilo koje izvedbe izrađuju se prema zahtjevu klijenta

Tvrdoća

85. š

Završeno pojavljivanje

jedna bočna strana i druga strana gruba za ljepilo.

kvaliteta

možemo napraviti kvalitetu kao zahtjev kupca.

Šareno znanje od gume

Svi materijali koji se koriste za izradu vamps zajednički nazivaju koža, koža je podijeljena u dvije kategorije prirodne kože i kože.


(1) Klasifikacija prirodnog kože:

① koža: podijeljena na žutu kožu, bjeloglavu kožu, opću snagu žute kože bolje od kože od buha. Prema dobi kravljeg, krava se može podijeliti na fetusnu kravu, teleće meso, srednju kašu, veliku kravljem, kravu s mlađom dobi, skuplja kravljem, veća je ocjena kravljeg mlijeka, ali to ne znači da što je veća Košarica, to je bolja snaga protiv krava. Koža se može podijeliti na prvi sloj i na drugom katu, prvi se sloj obično koristi za izradu gornjih cipela, drugi kat se obično koristi za izradu sportske obuće, cipela i stopala. Cijena prvog sloja kože znatno je veća od cijene dvaju slojeva kože.


② ovčje kože: podijeljeno na ovčju kožu, kozje kože u dvije kategorije. Opće koze su bolje od čvrstoće ovčjeg kože, a mekoća i udobnost nošenja ovčija koža bolja je od kozjeg kože. Ovčje kože općenito se ne razlikuje po dobi ovaca.


③ svinjska koža: koje su općenito manje korištene u gornjem, relativno velik broj dječjih obuća, snižene cijene svinja, koje se obično koriste u cipelama za odrasle Lippi. Svinjska svinja se uglavnom dijeli na prvi kat i na drugu etažu, prvi je sloj čvrstoće, drugi kat slabije čvrsto, ali prvi sloj je oko pet puta skuplji od drugog kata.


④ druge životinjske kože: poput kožice kože, kože klokanova, jelena, guštera kože, zmijske kože, biserne kože, nojevih kože, nožne kože kože, žabe kože, gornje životinjske kože oskudnog izvora kože, pa je proizvodnja cipela često veća cijene, ali ne znači da je koža u čvrstoći nošenja.


Hot Tags: šarene gumene ploče, Kina, tvornica, dobavljači, proizvođači, prilagođeni, niske cijene, jeftini, rasuti
Upit