Kontaktirajte nas
TEL: + 86-769-85536565
E-mail: sales01@liyuyibao.com
Adresa: No.15 Shuanglong Road, Xiaobian Distrikta, Chang'an Town, Dongguan, Guangdong, Kina
Gumene jednoslojne cipele

Gumene jednoslojne cipele

Znamenje obuće od gume Nemojte sloj dermisa drugog sloja kože, je vlaknasto tkivo (mrežni sloj), kemijski materijal koji je prskan ili prekriven PVC-om, obradu PU filmom, pa je razlika između prvog sloja kože i drugi sloj kože je ...

Cipele od gume

女鞋组合底02.jpg


Znanje o obuci od gume

Ne postoji dermis sloj drugog sloja kože, je vlaknasto tkivo (mrežni sloj), kemijski materijal koji je prskan ili prekriven PVC-om, obradu PU filmom pa je razlika između prvog sloja kože i drugog sloja kože učinkovit način za promatranje vertikalne gustoće sekcijskih vlakana.


Prvi sloj kože od gustog i tankog dermalnog sloja i blisko povezan s lagano rastresenim slojem mreže sastavljenom od kombinacije dobre čvrstoće, elastičnosti i plastičnosti procesa i tako dalje.


Drugi sloj kože je samo labavi sloj vlaknastog tkiva (mrežni sloj), a tek nakon prskanja kemijskih sirovina ili površine mljevenja može se koristiti za izradu kožnih proizvoda, održava određeni stupanj prirodne fleksibilnosti i karakteristike plastičnosti procesa, ali manje snage , Njegov pristup zahtijeva istu razinu kože.


Razlika je u tome što ima efekt puksije, može proizvesti niz učinaka koji se razlikuju od prvog sloja. Opća upotreba više kašmira i svinjskog mesa, a druga za poseban proces uklanja baršun. Tu su i za proizvodnju današnje popularne kože, tehnologija prerade kože nešto je drugačija, ali ista razlika.


Hot Tags: gumene cipele, Kina, tvornica, dobavljači, proizvođači, prilagođeni, niske cijene, jeftini, rasuti
Upit