Kontaktirajte nas
TEL: + 86-769-85536565
E-mail: sales01@liyuyibao.com
Adresa: No.15 Shuanglong Road, Xiaobian Distrikta, Chang'an Town, Dongguan, Guangdong, Kina
Umjetna guma

Umjetna guma

Umjetna guma mi smo jedan od vodećih proizvođača i dobavljača u Kini, nudi vam najbolje prodaje i jeftini pokrivači se u Kini. Većina prilagođene naredbe uz nisku cijenu su također dobrodošli. Umjetna guma list znanja sirove gume dno: sirova guma je UN-plastika,...

Umjetna guma

LY-N2016151.jpg

Mi smo jedan od vodećih proizvođača i dobavljača u Kini, nudi vam najbolje prodaje i jeftini pokrivači se u Kini. Većina prilagođene naredbe uz nisku cijenu su također dobrodošli.

Umjetna guma list znanja

Sirove gume dno: sirova guma je UN-a plastični, gumeni miješanje, je Posljednja osnovna sirovina za proizvodnju gume, uključujući i prirodne gume i sintetičke gume.


Sirove gume kraju nosimo svaki dan, sirove gume kraj ovdje je zapravo kraj plastike, je sirove gume nakon liječenja, ali izgled sirove gume, to je uobičajena pogreška.


Plastične sirovi plastika zgrada manje učinkovit, tvrdoća, gustoća niže, lako se nose i slomljena; svojstva kuhane plastike upravo suprotno, dobro nose otpornost i žilavost. Kuhano sa širok raspon upotrebe, kao što su auto gume; Zdravlje plastike samo za proizvodnju low-grade dnevne potrebe, kao što su papuče i tako dalje.


Hot Tags: umjetne gume lima, Kina, tvornica, dobavljači, proizvođači, prilagođene, niska cijena, jeftini, bulk
Upit