Kontaktirajte nas
TEL: + 86-769-85536565
E-mail: sales01@liyuyibao.com
Adresa: No.15 Shuanglong Road, Xiaobian Distrikta, Chang'an Town, Dongguan, Guangdong, Kina
Dom > Vijesti > Sadržaj
Podrijetlo gume i sastav gume.
Apr 25, 2017

Prema literaturi, lopta elastičnosti izvrsnih, ali i posjet španjolskom narodu, misle da ti kože imaju zle duhove. Guma se također koristi kao remen za držanje drvene ručke na kamenom ili metalnom uređaju i punilo za ručku.

Maya može koristiti gumu za izradu cipela. Iako Indijanci službeno ne vulkaniziraju gumu kao moderne ljude, još uvijek mogu koristiti organsku tvar kako bi postigli približan učinak, kao što je miješanje neprerađenih emulzija u različite vrste šećera ili nekog soka od ratana.

Neke brazilske autohtone uporabe od gume za izradu vodonepropusne tkanine. Došlo je do vjetra koji je čuo da su portugalski vratili ovu odjeću u matičnu zemlju, a drugi se uplašio, a rezultati su bili optuženi za provedbu vještičenja i suđenja.

Gumena u Velikoj Britaniji, otkrili smo da ovaj materijal može biti vrlo učinkovit za brisanje tragova olovke. Tako se sada i gumena engleska guma koristi za opis gumice. Smiješno je da se danas upotrebljavaju američke navike za brisanje gumica, gumu za opis kondoma.

Prirodna guma dolazi od gumena staklenka od tri liste kako bi isporučila najkompetentniju gumu. To će biti izlučeno od strane mnogih oštećenja kada je gumena emulzija bogata SAP. Osim toga, smokva i neke biljke Euphorbiaceae također mogu opskrbiti gumu.

Njemačka u Drugom svjetskom ratu, jer je opskrba od gume bila presrela, testirala je iz tih biljaka da dobiju gumu, ali kasnije promijenila proizvodnju umjetne gume. Početak gumenog stabla rođen je u Južnoj Americi, ali kroz umjetnu transplantaciju, a sada jugoistočna Azija također ima puno gumenih stabala.

U stvari, Azija je postala najvažnija guma ikada. Guma izrađena od srebrnog krizantema može biti osjetljiva na rezanje. Ostali materijali na gumi Iako je guma sada više od polovice priručnika, ali je prirodna guma još uvijek u nekim područjima vrlo važna, kao što su automobilska i vojna industrija.