Kontaktirajte nas
TEL: + 86-769-85536565
E-mail: sales01@liyuyibao.com
Adresa: No.15 Shuanglong Road, Xiaobian Distrikta, Chang'an Town, Dongguan, Guangdong, Kina
Dom > Vijesti > Sadržaj
Izolacijsko lijevanje silikonskog gumenog materijala
Aug 22, 2017

Osnovni podaci o jednoj cipeli

 • Model br .: MCSIL-S silikonska guma

 • Materijal: silikonska guma

 • Oblik: Tekuća guma

 • Boja: bijelo-bijelo

 • Tvrdoća: 15-18 Shore a

 • Zaštitni znak: MC SILICONE

 • Podrijetlo: Dongguan, Kina

 • Sirovina: silikonska guma sirovina

 • Izgled: tekućina

 • Stavka: Mcsil-S15

 • Mješovita viskoznost: 12000-13000 cps

 • Stupanj čvrstoće: 20 N / mm

 • Specifikacija: REACH, MSDS, SGS

 • HS šifra: 39100000

Opis obuće

Potplat cipele Opis RTV-2 silikonske gume

Silikonska guma RTV-2 je dvokomponentni materijal, silikon se sastoji od silikonske baze A dijela A i sredstva za stvrdnjavanje dijela B CA30, a silikonska baza i sredstvo za stvrdnjavanje mogu se stvrdnuti na sobnoj temperaturi reakcijom kondenzacije. Ti se materijali mogu baciti u izrađeni silikonski plijesan: Izrada kalupa, pješčano lijevanje itd.

Specifikacije RTV-2 silikonske gume

1. Dobra sposobnost toka i dugo radno vrijeme
2. Srednja tvrdoća
3. Jednostavno de-kalup iz plijesni cipela
4. Nisko linearno skupljanje

Sjedalo obuće Aplikacije RTV-2 silikonske gume

Silikonska guma MCSIL-S prikladna je za kalup za cipele, jednostavne proizvode, izradu plijesni za kalupe i kalup za cipele.

Kako napraviti silikon plijesan?

1. Priprema
Površina izvornog predmeta mora biti čista i bez otpadnog materijala. Ako vaši proizvodi imaju tanke cvjetne uzorke, a osobito imaju porozne podloge, molimo da koristite odgovarajući sredstvo za otpuštanje kalupa kao što je voda za sapun, deterdžent, vazelin ili vazelin.

2. Miješanje
Molimo procijenite silikonsku podlogu dijela A i dio B CA30 sredstvo za stvrdnjavanje s omjerom 100: 2 u čistu posudu. Prije upotrebe temeljito promiješati temeljni silikon, a zatim temeljito promiješati dio A i dio B sve dok se sredstvo za stvrdnjavanje potpuno raspršuje u silikonskoj bazi. Ručna ili mehanička smjesa može se koristiti, ali ne traje mnogo vremena ili dopustite da temperatura prelazi 35 ° C (95F). Prikladan je za miješanje malih količina kako bi se osigurala temeljita mješavina silikonske baze i sredstva za sušenje.
Napomena: Preporučljivo je ukloniti zatvoreni zrak u vakuumskoj komori, dopuštajući da se smjesa potpuno ekspandira i zatim propadne. Nakon daljnjih 1 do 2 minute pod vakuumom, smjesa treba pregledati i može se koristiti ako nema mjehurića zraka. Povećanje volumena 3-5 puta će se dogoditi na vakuumskom zračenju mješavine. Zato treba odabrati odgovarajući veliki spremnik.

3. Lijevanje smjese i stvrdnjavanje
Ulijte miješani dio A silikon i CA-30 sredstvo za stvrdnjavanje što je prije moguće na izvorni predmet, izbjegavajući zaglavljivanje zraka. Katalizirani materijal će se izliječiti do fleksibilne gume u roku od 6 sati (ili brže različitim omjerom miješanja ili sobnoj temperaturi), savjetujemo vam da se deformira nakon 24 sata, što će poboljšati ponavljanje vremena silikonskog plijesni.

Pohrana RTV-2 silikonske gume

Kada se silikonska guma pohrani na ili ispod 30 C (85F) u izvornim neotvorenim spremnicima, silikonska baza i sredstvo za stvrdnjavanje CA30 imaju uporabljiv život od 12 mjeseci od datuma proizvodnje.

Napomena za RTV-2 silikonsku gumu

RTV silikonska guma je industrijski proizvod i ne smije se upotrebljavati u hrani za prehrambene proizvode, primjenom stomatoloških aplikacija za oblikovanje ljudske kože.

Sjedalo obućePakiranje RTV-2 silikonske gume

Dio A bazni silikon: 20kg / bubanj, 25kg / bubanj ili 200kg / bubanj
Dio B CA30 sredstvo za stvrdnjavanje: 0,25 kg / boca, 1 kg / boca i 10 kg / boca

Trebate više informacija, slobodno se obratite Nicole.

Predmet broj. MCSIL-S15
Boja prljavo bijela
Mješovita viskoznost 12000-13000 cps
Tvrdoća 15-18 Shore A
Strah snage 20 N / mm