Kontaktirajte nas
TEL: + 86-769-85536565
E-mail: sales01@liyuyibao.com
Adresa: No.15 Shuanglong Road, Xiaobian Distrikta, Chang'an Town, Dongguan, Guangdong, Kina
Guma od gume

Guma od gume

Gumeni obuci jedini Gumeni obuci jedini su znanje. RB je ključni materijal za TR potplat, s gotovo 80% talijanskih TPR potplata RB. PU je poly-anamic kiselina ima masnoće, tzv PU samo skraćenica samo, koristi se kao potplat i vamp. Prostor PU je PU. .TPU je kratica termoplastičnih ...

Potplat gumenih cipela

Znanje samo o gumenim cipelama

.RB je ključni materijal za TR podnožje, s gotovo 80% talijanskih TPR potplata RB. PU je poly-anamic kiselina ima masnoće, tzv PU samo skraćenica samo, koristi se kao potplat i vamp. Prostor PU je PU.


.TPU je kratica termoplastičnog poliuretana, PU je generički izraz poliuretana. U slučaju potplata, međutim, PU se odnosi na uretanski mikrovalni elastomer koji je dvokomponentni reaktivan, podijeljen u crno-bijelu, crn je poliizocijanatna komponenta, bijela je poliolna komponenta, a gustoća se može odrediti pomoću Bubble rate i sastav za kontrolu. TPU cipele donose bolje, ali otpornost na toplinu i na ulje može biti gotovo jednaka. TPU se također može koristiti kao gornji materijal, vodootporan i prozračan.


, EVA, TPR i guma: Među njima je EVA materijal najlakši i mekoća je dobra. Većina sportskih cipela koristi EVA potplat, ali EVA materijal nema trenja, hodanje na glatkoj površini lako je kliziti, pa općenito Dodaj neki tvrdi materijal na dnu EVA materijala. TPR i guma su teži materijali, mekoća općenito, jaka trenja, obično korištena u cipelama i dječjim sportskim cipelama, TPR i gumu od TPR-a i gume ne bi trebale biti deformirane. Kombinira svojstva plastike i gume i široko se koristi u modifikaciji TPR cipelnih materijala. Postiže visokokvalitetan i glatki izgled (uklanjanje mreškanja) bez prskanja i postiže veći omjer pjenjenja.


Hot Tags: gumeni cipeli, Kina, tvornica, dobavljači, proizvođači, prilagođeni, niske cijene, jeftini, rasuti
Upit