Kontaktirajte nas
TEL: + 86-769-85536565
E-mail: sales01@liyuyibao.com
Adresa: No.15 Shuanglong Road, Xiaobian Distrikta, Chang'an Town, Dongguan, Guangdong, Kina
Dom > O nama

O nama

Naša povijest

Guangdong Liyu-Yibao Cipele Material Co Ltd, bio je nekada poznat kao Dongguan Liyu gumene tablice Co, Ltd, poznato poduzeće s visokim integritetom, dobre usluge i troškovno učinkovite proizvode. To je podružnica u cijelosti u vlasništvu tvrtke Liyu Group koja je osnovana 2000. godine.

U prosincu 2011. godine Liyu i izvrsna poduzeća koja su financirala tajvanije, tj. Tvrtka Yibao, spojena su, a Dongguan Liyu Rubber Products Co., Ltd je promijenjen u Guangdong Liyu-Yibao Shoes Material Co., Ltd.


Naša tvornica

Guangdong Liyu-Yibao Shoes Material Co Ltd, koji se nalazi u gradu Chang'an, Dongguan s površinom od 30 tisuća četvornih metara, posjeduje niz proizvodnih linija gumenog potplata, koji ima sposobnost proizvodnje gumene ploče do 200 tisuća Četvornih metara mjesečno.

U načelu usmjerenom na klijente, tvrtka uvodi napredne tehnologije, opremu i sirovine iz Španjolske, Njemačke i Tajvanskog područja itd., Radi istraživanja i razvoja tehnologija od strane vlastitog osoblja, kao i inovacije upravljanja. Na vrhunskom tržištu materijala za cipele, naši proizvodi, kao što su gumeni potplat, potplat za krepe i mikrocellularna pjena, akumuliraju izvrsna dostignuća u pogledu tehnologije.

Željeli bismo domaćim i stranim prijateljima iz različitih industrija pomaknuti naprijed i ruku pod ruku stvoriti zajednički win-win.


Naš proizvod

Cipele pribor

Gumeni list i mat

Podna pločica

Visoka pjenasta ploča, Neolitni gumeni list, Gumeni list krepki


Aplikacija proizvoda

Naušnice za muške cipele, Potplatne cipele za muške cipele, Modne cipele na potplatu i podnožje, Tapiserski potplat, Kidne cipele, Welt, Stacks, Svi gumeni potplat za cipele.


Naša potvrda

Revizirani dobavljač tvrtke MADE-IN-CHINA od strane SGS-a.


Proizvodna oprema

3production linija, 15sets miješanje stroj, 6 postavlja embossing stroj, 20sets stroj za tisak, 3sets Njemačka gruba stroj


Tržište proizvodnje

Domaće tržište, Jugoistočna Azija, Afrika, Oceanija, Istočna Azija


Naša usluga

Guangdong Liyu-Yibao Shoes Material Co, Ltd ima više od 20 godina iskustva u poslovnoj liniji. Surađujemo s mnogim vrhunskim brandovima, baš kao ALDO, ZARA, Clarks, CK, GUCCI, itd. Već dugi niz godina. Željeli bismo domaće i strane prijatelje iz različitih industrija iskoristiti i ruku pod ruku i stvoriti zajednički win-win.


IMG_3307 (001) .jpg

IMG_3308 (001) .jpg

IMG_3303 (001) .jpg

IMG_3310 (001) .jpg

IMG_3302 (001) .jpg

IMG_3311 (001) .jpg